WIE ZIJN WIJ?

Salgar On Line, S.L. is de hoofdvestiging van een internationale bedrijfsgroep met kantoren in Madrid (Spanje) en Tanger (Marokko). Sinds 2007 werken wij in opdracht voor de voornaamste 2.0. webportals. Wij bieden onze diensten aan in alle talen. (Op dit moment voeren we opdrachten uit in het Spaans, Frans, Nederlands, Duits, Arabisch en Engels (andere talen op aanvraag).

Wij beschikken over een professioneel team met een uitgebreide ervaring op het gebied van communicatie via internet. Ons zeer gemotiveerde personeel heeft in de laatste jaren een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkkeling van een aantal van de meest erkende webs op wereldniveau.

Op maat gemaakt

Wij onderzoeken uw behoeften en bieden u de meest geschikte oplossing

Outsourcing

Wij vinden financiële en functionele oplossingen voor u

Klantenservice online

Wij lossen uw internet service problemen op

Controle/Review van de inhoud

Herziening van de vermeldingen en 'entries' in web 2.0

 

Al deze ervaring en de ‘know how’ van Salgar On Line staat volledig tot uw beschikking.
Wij zijn experts in het geven van oplossingen ten behoeve van de inhoud van uw site en daarnaast in het besteden van de juiste aandacht aan de gewenste doelgroep, zodat u als ondernemer hierover geen zorgen hoeft te maken en u kunt richten op de overige belangrijke aspecten van het bedrijf. Zowel grote als kleinere bedrijven hebben het vertrouwen in onze aanpak van outsourcing.(zie verdere informatie over Outsourcing).

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen van de inhoudskwaliteit van de websites. Wij reviewen en controleren de web-inhoud van onze klanten. Wij zorgen voor een kwaliteitscontrole zodat de sites altijd ‘schoon’ zijn van ongewenste inhoud.
Daarnaast ontwikkelen wij kwaliteitsverbetering voor onze klanten met als doel een goede naam te behouden van de betreffende website en het vertrouwen van de gebruikers te verwerven.

Onze professionele teams werken met uiterste zorg en de juiste strategieën om alle wensen van de klant te vervullen. Het belangrijkste werk bestaat uit het ontwikkelen van kwaliteitsverbetering van de inhoud en het uitvoeren van een kwaliteitscontrole met als doel een goede reputatie van de site te behouden ten opzichte van de concurrentie.

Tevens zijn wij experts op het gebied van online klantenservice. Onze teams behandelen via ons online forum incidenten en klachten die de klanten aan ons richten. Problemen die te maken kunnen hebben met verzending, betalingen, informatie-aanvraag... Dit gebeurd via email, met al het gemak voor onze klanten en gebruikers.

Inhoud, klantenservice, en… welke behoefte dan ook, wij zorgen voor een op maat marketingplan, volledig aangepast aan de behoefte van iedere klant: Telemarketing campagnes voor het verwerven van gebruikers en marketingstrategies t.a.v. de beste plaatsing in de internet te garanderen (in Google, Alexa, etc.) en Link Building...